sunnuntai 28. joulukuuta 2014

#73 Joulun jälkeisiä tunnelmia!

Menikö teidän joulu hyvin? Mun meni ainakin. Tai no, sairastuin tiistai-iltana mahatautiin ja olin sitten jouluaattona puolikuntoinen. Perinteen mukaan en voinut edes lähteä käymään hautausmaalla ja jouluruoka ei tietenkään maistunut. Mutta onneksi,kun lahjoja ruvettiin jakamaan, olin jo vähän paremmassa kunnossa. Mutta Joulupäivä ja Tapaninpäivä meni jo paremmin. Pelailtiin lautapelejä ja laulettiin joululahjaksi saamaani Singstar-peliä.


Kanien joulu meni sitten enimmäkseen häkeissä kökkien, koska en niiden kanssa paljon mitään jaksanut tehdä.
Joululahjaksi Ceela sai pienen heinä/pahvitunnelin, joka oli täytetty kuivatetulla porkkana"rakeilla" ja Ella sai häkkiin kiinnitettävän kuivatetun porkkanan. En voi sanoa, että saivat myös paljon huomiota, koska näin valehtelisin. Ei kanit hirveästi huomiota saanut, muutaman kerran äiti otti Ceelan olohuoneeseen syömään kuusen oksia.Niinkuin varmaan muistatte, kirjoitin postaukseen, silloin kun Ella tuli, että saatiin se koeajalle. No nyt on tultu siihen tulokseen, että Ella lähtee takaisin kotiin maanantaina, koska Ceelan ja Ellan kemiat ei oikein kohtaa. Ollaan yritetty totuttaa kaneja toisiinsa, mutta huonolla menestyksellä. Joten Ella lähtee ja Ceela saa olla yksin ainakin maaliskuuhun. Luultavasti kokeillaan taas toista kania Ceelalle, tällä kertaa kuitenkin urosta.

Ensi perjantaina lähdemme koko perheen voimin ja mummin kanssa Tahkolle viettämään mummin 70-vuotis synttäreitä. Ceela jää kotiin mamman hoidettavaksi. Tämä Ellan lähtö sattui kuitenkin ihan hyvään aikaan, koska mamma hoitaa kaneja, on hänen helpompi hoitaa vain yhtä kania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!