lauantai 5. huhtikuuta 2014

#2 Tuulinen mökkireissu ja ostoksia

Tänään oltiin koko perheen voimin siis Evon Syväjärvellä kera nipsun! Tuulista oli, joten paljon en kuvia Nipsusta saanut ja virtakin loppui kamerasta juuri, kun olin saamasa hyvän videon Nipsusta.

Lähdettiin siis noin kello 14.00 kohti Evon Syväjärveä ja poikettiin sitten kauppakeskus Tuulosessa syömässä ja kävin myös Musti&Mirrissä täyttämässä Nipsun pellettivarastot ja ostin pienen juomapullon tulevaa Petexpon näyttelyä varten. Jatkoimme matkaa ja saavuimme perille noin klo 15.30. Nipsun asetin saunan pukuhuoneeseen ja annoin hetken siellä totulla uusiin hajuihin ja hetken päästä menimme ulos. Heti ulos päästyään Nipsu alkoi tutkia paikkoja ja juoksi ympäri ämpäri pihaa, harmi vaan että valjaissa piti mennä. Muutama kuvakin tuli siis räpsittyä, mutta eipä juuri hyviä kuvia tullut, koska Nipsu ei ollut hetkeäkään paikallaan. Tässä siis kuvia. Ja laatu nyt on mitä on...


"Mä tykkään tuhkasta :D"

"miksä kuvaat mua?"


Hei, saisko tän hihnan pois?"

"No okei, ota sitten se kuva!"


Mikä kuva oli sinusta paras? kommentoi.

1 kommentti:

  1. Olisitko kiinnostunut kanileiristä ens kesänä? Jos oot niin käyppä mun blogissa elainten-elamaa.blogspot.com tao ota muhun yhteyttä phillipsnalle@gmail.com :)

    VastaaPoista

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!