tiistai 8. huhtikuuta 2014

#3 PetExpo messuista asiaa

Moi! Siis kyllä, minäkin olen menossa Petexpo-messuille, niinkuin otsikosta voisi jotenkin kutenkin päätellä.
Huomenna tai jo tänään alkaisi sitten valmistelut, kuten kynsien leikkuu, tassujen pesu ja yms. Siitä saakin sitten tapella Nipsun kanssa, että mihin saan koskea ja mihin en :D Siis tosiaan Nipsu löytyy häkistä nro. 12. ja sieltä minutkin voi aina välillä löytää, jos kiinnostaa tula moikkaamaan. Herätys olisi lauantai-aamuna kello 6.00, ja klo 7.00 oli tarkoitus lähteä ajamaan messuille kera perheen ja kaverin. Meiltä messukeskukseen ajaa noin 1h, joten klo 7.00 on hyvä lähteä, että varmasti ehdin ajoissa.

Sitten Nipsun kuulumisiin. Nipsu on viime päivinä ollut vähän väsynyt. Mutta viime perjantaina, kun olin lähtenyt jo kouluun, äitini yllätti Nipsun tietokoneeni päältä. Ei kai Nipsusta ole vain tulossa tietokonefriikki :D
En ollut tajunnut, että Nipsu on jo kasvanut niin isoksi, että pystyy hyppäämään työpöydälleni. Kai se on päässyt hyppäämään pahvimökin päältä sitten työpöydälle.

Vihdosta viimein tuli tilaamani ulkohäkki Zooplussasta. Myös tilaamani kattoverkko ja mökki tuli jo viime torstaina. Kylläpä niitä on jo odoteltu, jotta Nipsu pääsisi ulos uuteen häkkiin. Häkki ei tosin ole kauhean iso, joten katsotaan mihin kompparit riittävät ja lisätään ne sitten aitukseen ulos.

Tässä vähän kuvia uudesta häkistä:

Laatu on mitä on...Ja vielä lisäksi. Ajattelin tehdä videon häkkien esittelystä, jos ketään kiinnostaa. Kommatkaa jos haluatte minun tekevän sen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!