perjantai 6. helmikuuta 2015

#79 Ostoksia!

Olen tammikuun aikana ostanut Ceelalle taas jotain. Ostoksia olen tehnyt Faunattaressa, Pienessä Eläinkaupassa ja Tarjoustalossa.

Alkuvuodesta olimme Tahkolla Kuopiossa, niin siellä kävin sitten Pienessä Eläinkaupassa ostamassa Ceelalle tuliaisia.

No mennään kuvien pariin.Roikkuva lelu ja pikkukaverin herkkukeksit ovat ostettu Pienestä Eläinkaupasta, Kuopiosta. Lelulla oli hintaa 3.90 ja herkuilla 2.90.
Nuo herkkukeksit on siis kyseisen kaupan omaa tuotantoa.


Vihreä kaninkuutio-lelu ja puupölkky-lelu on ostettu Faunattaresta ja niillä oli hintaa 4.90 eur (puupölkky) ja 1.90 eur (kaninkuutio). Suolakiven ostin, koska Ceela on jo nuollut edellisen. Sillä oli hintaa 1 eur.


Tarjoustalosta ostin Ceelalle uuden muovisen ruokakipon, koska se heitteli edellistä metallista ruokakippoa. hintaa tällä oli 1.99 eur.
Muuten meillä ei sitten olekkaan tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Ulkona ollaan käyty nyt tämän vuoden puolella kaksi kertaa, toinen kerta oli tänään. Ulkoilureissut ovat tosiaankin olleet vain noin vartin pituisia, koska ei tuo arkajalka oikein viihdy ulkona talvella, vaikka tänäänkin oli lähemmäs viisi astetta lämmintä.

Huom kaikki! 11.2 on viimeinen päivä osallistua arvontaan, joten nyt on aika osallistua, koska arvontaa en voi suorittaa, ellei osallistujia ole tarpeeksi. :)

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja kiva kun taas teiltäkin postausta! :)<3

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos! Ja kiva kun joku oikein odottaa postausta! Se todellakin tuo motivaatiota blogin kirjoittamiseen <3
  Joten suuri kiitos, Mirjami! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!!! :) :) :)

  VastaaPoista

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!