keskiviikko 26. marraskuuta 2014

#67 Ceelan sterilointi

Moikkelis moi! Niinkuin varmaan jo kaikki blogini lukijat tietävät, viime tiistaina, eli noin viikko sitten meille kotiutui pikkuinen lumipallo. Sigdid's Maglo Maggeri tutummi Ella on jo kotiutunut tosi hyvin, siihen nähden, että siirtyi suoraa ulkoa sisälle asumaan. Se asuu nyt Eipin vanhassa komppariaitauksessa, jonne olen pistänyt myös tehdashäkin , jotta sillä olisi joku paikka, johon pissata. Minä kun ei oikein usko tuon heti osaavan käydä laatikossa.
Ja jos jotakuta kiinnostaa tietää, miten Eipillä menee, niin Eipi taas siirtyi suoraan sisältä ulos asumaan. Kuulemma ei näytä palelevan ja on muutenkin ihan tyytyväinen.
En ole tästä aijemmin blogissa kertonut, mutta eilen suuntasimme Ceelan kanssa eläinlääkärille. Kävimme steriloimassa Ceelan. Jos se nyt tämän myötä rauhoittuisi ja  hyväksysi kaverin. Se on niin reviitietoinen, että tappeluja syntyy väkisinkin kaltereiden välillä.
Ceela on toipunut ihan hyvin, syö, juo ja papanoi ihan hyvin. Tänään ei kyllä ole tullut kuin kymmenisen papanaa, mutta kyllä se tuosta varmasti  tokenee pikku hiljaa.

Haluan myös sanoa, että Eläinlääkäri, jossa on kävimme, sielä on todella pitkään työskennellyt Pekka Martola, joka pitää eläinlääkäriä kotonaan ja on eläkeläinen jo. Hän on todella rento ja ei todellakaan rahasta liikaa. Ceelankin leikkaus tuli maksamaan vain 118 euroa ja samalla Martola, poisti myös Ceelan korvasta kasvaimen, joka on alunperin tullut, kun Eipi ja  Ceela tappelivat ja Ceelalle tuli reikä korvaan. Jos sitä ei olisi poistettu se olisi kasvanut vain isommaksi ja isommaksi. Mutta ei Ceela siihen kuitenkaan olisi kuollut, ehei.

Mutta siis, suosittelen Martolaa, on todella kokenut eläinlääkäri.


Ja hei, ehdotelkaa jotain toivepostauksia, mitä haluaisitte blogiin tulevan. Voi tietysti ehdotella videoitakin, mutta ne ei välttämättä aina toteudu ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!