perjantai 10. lokakuuta 2014

#54 Syksy saapui...

...ja maat on täynnä värikkäitä lehtiä. Ulkona on jo aikas kylmä, ja en hirveesti oo pitäny kaneja siellä. Eilen kävästiin kyllä pihalla ulkoilemassa ja Eipin kanssa hypittiin jo vähän korkeampia esteitä. Eipi alkaa jo (pikkuhiljaa) tottumaan Lilliin, kun se tossa ulkona pyörii kanien mukana.

Kun hypytin Eipiä eilen, huomasin sen haluavan aina kääntyä toiseen suuntaan joten hoksasin (tosi viisaana) hypyttää Neiti Itsepäistä toisesta suunnasta ja sitten kyllä onnistui. Ainoa ongelma vain oli se, että Lilli oli usein radan toisessa päässä vahtimassa, ja näin ollen Eipi aina viimeiselle esteelle tullessa painua matalaksi. Kutitin kuitenkin vähän takajalkoja, niin kyllä se sitten sen viimeisenkin esteen hyppäsi. Jossain vaiheessa Lillli todellakin tajusi kanien olevan todella todella tylsiä eläimiä, joten hän päätti lähteä naapuriin hakemaan muita leikkikavereita hiiriä, keitä jahdata.


Meillä nyt ei tämän kummallisempaa ole tapahtunut. Niin ja siis tosiaan emme menneetkään Humppilaan viime lauantaina, kaneista johtumattomista syistä. Ja ihan hyvä, että en mennytkään, koska huomasin lauantai-aamuna Ceelalta tulevan jalasta verta. Tai tässä tapauksessa varpaasta. Nimittäin Ceelalta oli kokonainen kynsi lähtenyt irti. Pelkkä varvas vain oli jäljellä. Ilmeisesti se on johonkin jäänyt kiinni tai sitten se on irronut, kun noi kaksi riitapukaria ns. tassutaistelee aitojen läpi.

Pupujen häkit on sisustettu uudelleen, joten olisi tarkoitus kuvata häkkien esittely viimestään ensi launtaiksi. Mulla nimittäin alkaa syysloma ens keskiviikkona, joten sitten on aikaa kuvailla ja muutenkin puuhailla kanien kanssa kaikkea kivaa.
Ooooooo... mikä porkkana!!!???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!