Puusiltojen tilaus

Teen siis tilaustyönä puusiltoja kaneille, jyrsijöille yms. Puusillan valmistukseen menee noin 1.5-2.5h riippuen puusillan koosta. Joskus pienemmässä voi mennä jopa kauemmin, koska se on paljon tarkempaa työtä kuin ison tekeminen.

Puusiltojen tilaus onnistuu lähettämällä minulle sähköpostissa: Puusillan korkeuden, leveyden, pituuden ja mille eläimelle puusilta tulee. (korkeus maasta korkeimpaan kohtaan, leveyden reunasta reunaan ja pituus: oksan pituus) Kysy lisää mittauksista jos et ymmärtänyt :)

Kun tilaus on saapunut sähköpostiin, teen pajusillan heti kun vain ehdin. Kun se valmistuu laitan siitä sinulle kuvan ja tilinumeron mihin voit maksaa. Maksat siis vasta, kun puusilta on valmis. Lähetän Puusillan postissa, mutta voin myös kuljettaa esim. joihinkin kanitapahtumiin :)
Hintaan lisätään postikulut, jotka riippuvat sillan koosta. Esim. ihan pieni menee kirjeenä, mutta iso täytyy jo luultavasti lähettää pakettina ;/

Hinta on 3-8 euroa riippuen sillan koosta. Hintaan lisätään aina tietysti postikulut, paitsi jos kuljetan sillan johonkin.

Sähköpostini: ronja.jarvinen@gmail.com


                               Myynnissä tällä hetkellä

Iso on 6eur ja pienet 4eur. Ison mitat: K 22.5cm L 29cm P n. 25cm. Pienen mitat: K 9.5cm L 10cm P 12.-13cm.Kysy, jos tulee ongelmia tilaamisessa tai jossain muussa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!