perjantai 29. elokuuta 2014

#45 Kuulumisia!

Nyt on aika paljon tapahtunut täällä meillä päin, joten on myös paljon kerrottavaa.

Eipin kanssa kävimme tänään ja eilen metsässä pomppimassa ja esteitäkin ollaan pompittu kun sadekuuroilta ollaan vältytty. Siis tänäänkin olin pihalla laittamassa Eipille valjaita ja kun olin sen nostamassa nurmikolle, niin kappas vaan, luontoäiti päätti, että nyt ei mentäisikään pihalle ja antoi tilalle oikein kunnon sadekuuron ;)
     Nyt on myös Eipin häkki muuttunut tehdashäkistä komppariaitaukseksi, kun tuo on oppinut jo pissaamaan ja kakkaamaan oikeaan paikkaan. Kävin siis eilen Agrimarketissa ostamassa paketin komppareita ja niistä sitten väsäsin aitauksen, josta tuli juuri oikean kokoinen. Sellainen, jossa Eipillä on tilaa liikkua ja myös sellainen, joka mahtui huoneeseen sopivasti.


Eipi on myös alkanut luottamaan minuun paljon enemmän ja ottaa jo kädestä ruisleipää ja tulee luokse haistelemaan kun istun vaikkapa lattialla.

Ceelan kanssa en hirveästi ole mitään touhuillut paitsi olen vienyt sitä joka päivä ulos ja ottanut sen sohvalle kanssani, jos se luottamus minuun taas palaisi. Ceelalla kun aina välillä tuo luottamus minua kohtaan häviää, mutta nyt taas se on oikea kullannuppu, paitsi silloin kun Eipi on samassa tilassa. Se on niin agresseviinen Eipiä kohtaan niinkuin Eipikin Ceelaa kohtaan, mutta toivotaan, että niistä nyt kuitenkin voisi tulla kavereita.
Ceelan kanssa tosiaan on nyt tullut vietettyä aikaa vähän vähemmän, kun olen yrittänyt hakea luottamusta Eipiin, jota on kyllä valtavasti jo tullutkin :)

Lopuksi kuvia  Eipin eilisestä tutkimusmatkasta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!