keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

#33 Pakkailua

Tosiaan lähdemme tänänä perheen ja kanien kanssa Evon Ruuhijärvelle, joka on isäni vuokraama paikka, jossa on ihan oma yksityinen järvi. Käykää kurkkaamassa, jos kiinnostaa, www.evonluonto.fi
Tulemme jo huomenna pois, joten YRITÄN kirjoittaa tänne huomenna ja laittaa kuvia.

Olen tänään myös pakannut kanien tavarat, jota ei paljon tarvittu, koska ollaan niin vähän aikaa.
Mukana on siis kaikki tarpeelliset; Pelletit, heinää, purua, pissalaatikko, leluja, valjaat, pahvimökki, joka on laitettu kasaan, juomapullo, heinäteline, herkut, pyyhkeet, jotka tulee häkin pohjalle, kuljetuskoppa ja kompparit. Siinä nyt kaikki tärkeimmät, jotain jäi varmaan uupumaan. Pakkasin siis kaikki muovilaatikkoon, paitsi vessalaatikon, koska se ei enää mahtunut ;D
Kanit majoittuvat saunakamariin, teen siis komppareista aitauksen. Pihalle pääsevät sitten illalla, kun on viileää. Komppareista riittää uloskin iso aitaus, koska sisällä niitä ei tarvita kuin kolem tai neljä kappaletta, koska kaksi reunaa tulee seinistä.

Nipsu on Ruuhijärvellä ennekin ollut ja majoittunut tässä samaisessa saunakamarissa ihan yksin, joten nyt on turvallisempaa, kun on ystävä vierellä turvana.

Käymme myös Tuulosen S-marketissa ostamassa ruokaa ja kaneja ei voi jättää autoon, koska on niin kuuma, joten kanit tulevat odottamaan kanssani ruokakaupan eteen.
Ps. voisko joku kertoo, miten blogin mobiiliversioon saa bannerin näkyviin? kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!