maanantai 21. heinäkuuta 2014

#28 Kaksi niiiiin erilaista kania...

Ajan, jolloin olimme mökillä, Ceelasta on tullut oikea vauhtihirmu, pusuttelija ja ihmisläheinen. Ennen mökille menoa se oli kuin pieni ihmisiä pelkäävä pikku pupupöksy. Nyt se on niin mamman mussukka. Nipsu taas vähän iäkkäämpänä maailmaa nähneenä kanina ottaa ihan rennosti, eikä paljoa vaivaudu juoksentelemaan, paitsi, jos sen päästää juoksemaan ilman valjaita pihaan. Mutta kyllä se Nipsukin on sellainen Mamman mussukka, paitsi että pusuttelut on jäänet vähemmälle, kuin Ceelalla.

Kun tultiin mökiltä ja kanit pääsivät kotiutumaan pitkän matkan jälkeen, niin heti sen jälkeen, he pääsivät uuteen isompaan ulkohäkkiin nauttimaan kauniista kesäillasta. Ceelalla on ollut niin paljon energiaa, että ei se meinaa jaksaa edes levätä, kun koko ajan on oltava liikkeessä. Ainoa hetki, jolloin makoillaan vieri vierekkään, on keskipäivä, jolloin on kaikkein kuuminta. Silloin etsitään varjoisa paikka, ja hieman ummistetaan silmiä, mutta ei kuitenkaan liikaa! Aina pitää olla varuillaan, tuolta nurkan takaa voi tulla mitä vain ;)

Ceelalle on nyt ilmestynyt otsaan tälläinen merkillinen kolmio väärinpäin- kuvio. On se aika mielenkiintoisen näköinen.


Niinkuin viime postauksessa sanoin, sain järjestelmäkameran. Tästä lähtien kuvat tulevat olemaan parempia ja videoitakin saattaa tulla joskus. Kamerani on Sony a58. Rungossa on kuvanvakain, joka parantaa kuvia, niin että se ei tärähdä.

Kanit ovat nyt saaneet olla ulkona tosi paljon, joten pistetäänpäs niitä ulkokuvia tulemaan :)Kävimme myös sunnuntaina sukulaisten mökillä ja sielä oli tämmöinen ihana hauveli! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!