torstai 19. kesäkuuta 2014

#18 pomoilua ja murkkuikää + uusi banneri

Olen tooooooodella pahoillani, että en lupaustani pystynyt pitämään kun sanoin viime postauksessa, että seuraava tulee maanantaina. Sain Kreikassa aurinkoihottumaa ja sen takia olen ollut todella huonossa kunnossa... mutta ei siitä sen enempää.

Elikkäs viikon ollessa Kreikassa kanit "lomailivat" kaverini luona. En ollenkaan tiedä, miten sielä meni, mutta kotiin päästyään Ceela oli kuin eri kani. Se alkoi alistamaan ja nylkyttämään Nipsua aina tilausuuden tullen. Jouduin jopa kanit erottamaan, koska siitä ei tullut loppua ja arvelin Nipsunkin jo tuossa vaiheessa kärsivän, kun Ceela sitä oli alistanut jo melkein vuorokauden. Ceelalla alkaa jo hieman näkyä tuo kanien niin kutsuttu "murkkuikä", joka siis ilmenee kaneilla tuossa 3-6kk iässä. Mitään muuta en ole vielä havainnut, kuin tuon Nipsun alistamisen.

Eilen (18.6) pääsimme hieman haukkamaan happea kanien kanssa, kun sade väistyi vihdoin viimein auringon tieltä. Mutta mitäs sitten seuraavana päivänä? No tietenkin sadetta, again... Mutta eipä tästä sateesta sen enempää.

Blogissani pyörii myös jotain uutta, Nimittäin uusi banneri. Se on nyt väriltään hieman harmaa, koska ilmakaan ei ole mitä aurinkoisin...

Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Liitythän lukijaksi ja mukavat kommentit AINA tervetulleita!